Capaciteit

reportage pietershof 088

Het ruime landhuis, dat d.m.v. een traplift ook gemakkelijk toegankelijk is voor minder-valide gasten, biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Het huis beschikt over een comfortabele grote living van ca 100 m2 met een grote Finse speksteenkachel, een lange eettafel voor 20 personen, een ruime salon en een piano. De goed geoutilleerde ruime keuken is van alle gemakken voorzien en is, met een open haard, een functionele maar vooral ook gezellige werkplek.

De 8 ruime slaapkamers zijn allen voorzien van uitstekende boxspringbedden (90 bij 200 cm) met dekbed, vaste wastafel met warm en koud stromend water en cv. Enkele kamers beschikken over een eigen inloopdouche en toilet.

In totaal biedt het huis 7 badkamers, 5 toiletten en een luxe sauna. Uiteraard is er een gratis wifi-voorziening.

Direct aan de keuken grenst een ruim, op het zuiden georiënteerd, terras waar het in de zomer onder de grote dakplataan heerlijk  ‘schaduwt’. Het terras loopt over in de goed verzorgde tuinen met daarachter een groot speelveld met prachtig uitzicht over het landelijke Gulpdal. De petanquebaan en overdekte tennistafel nodigen uit voor sportieve competities.

In alle rust afzonderen met een goed boek is zeker zo aangenaam. De kleintjes kunnen naar hartenlust schommelen en ravotten. Het hele terrein is omgeven door een afrastering; een prettig gevoel dat zowel kinderen als huisdieren niet kunnen ontsnappen.

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op.